Sponsoring

Beste ondernemers,

Graag stellen we ons aan u voor: wij zijn een enthousiaste groep wijkbewoners die met elkaar de redactie vormen van wijkmagazine Morsetekens. We zijn er trots op dat we voor het vijfde achtereenvolgende jaar vier keer per jaar de wijkmagazine Morsetekens uit geven. Geen wijkkrant, maar een magazine, dus glossy en dat voor heel het Morskwartier!!

Deze wijkmagazine is bedoeld voor en door alle Morsbewoners en heeft tot doel de binding aan en verbinding in het Morsdistrict te stimuleren. Het wordt bezorgd bij ruim 4000 adressen huis aan huis in Morskwartier, in de subwijken Hoge Mors, Koppelstein, Lage Mors en Bockhorst. Het blad is bedoeld voor en door Morsbewoners, verbinding zoeken Alleen leuke en opbouwende kopij vanuit de subwijken wordt geplaatst. Ondernemers in en rond de wijk horen hier wat ons betreft ook bij!

Het formaat van Morsetekens is A5 liggend, de inhoud wordt afgewisseld met veel foto’s  en wordt  geheel full colour gedrukt. De dikte is bepaald op 24 pagina’s, exclusief het buitenblad dat twee keer zo zwaar is als de binnenbladen, namelijk 200 grams.

Als redactie zijn wij zeer verheugd om u mee te delen dat ook het bedrijfsleven ons financieel ondersteunt. En dat is noodzakelijk ook, want zonder de centjes van buiten kunnen we dit niet doen! Ons doel is dat elke wijkmagazine een aantal advertenties bevat van bedrijven in of de directe omgeving van Morskwartier. Als u besluit om een advertentie in Morsetekens te plaatsen dan kunt u contact met ons opnemen. De maten daarvan zijn: 13 cm hoog en 9,2 cm breed, in kleur. Misschien kunnen we u bereid vinden om ons enkele jaren achter elkaar te helpen, dan zijn we nog meer tevreden.

Op de webstek vindt u de uitgaven van de afgelopen vier jaar. Veel leesplezier

U kunt uw antwoord per mail sturen naar de redactie, info@morsetekens.nl