Nog een raadslid in de Mors: Lianne Raat (PvdD)

In het onlangs gepubliceerde magazine stond een stukje over de nieuwe Leidse gemeenteraad en in het bijzonder over leden die in de Mors wonen. Lianne Raat liet daarop weten dat ze sinds 21 maart 2018 ook verkozen is tot raadslid voor de Partij van de DIeren. En zij woont in de Mors. Waar zij zich voor in wil zetten schrijft zij op de webstek van de partij: “Als raadslid van de Partij voor de Dieren wil ik mijn bijdrage leveren aan een groener, duurzamer en diervriendelijker Leiden. Een verdubbeling van het aantal bomen, meer groen in de wijken en een klimaatneutraal Leiden in 2030. Ook moet de gemeente Leiden de verkoop van bont verbieden. Bont gaat gepaard met ontzettend veel dierenleed en is niet meer van deze tijd.”

Iets concreter over onze buurt liet zijn in 2014 opschrijven dat zij graag op de voorpagina van de krant zou zien staan “Gemeente Leiden stelt ruim budget beschikbaar voor het bij- en vlindervriendelijker maken van de tuinen van haar burgers.” Wij nodigen haar uit eens een wandeling door de Mors te maken om te zien wat er verbeterd kan worden!

Tenslotte laat Lianne ons weten dat ze “gedachten, maar ook klachten waarbij wij als raadsleden kunnen helpen graag hoort”. Wij wensen haar veel succes als raadslid.