1e editie Zomermarkt Diamantplein: Nog een paar kramen beschikbaar!!

Op vrijdag 31 augustus wordt de eerste editie van de zomer’wereld’markt Diamantplein gehouden.

Van 15.30 tot ca. 20.00 uur wordt het Diamantplein omgetoverd in een bruisende omgeving waar allerlei activiteiten voor jong en oud uit de buurt worden georganiseerd, winkeliers kramen hebben ingericht en er natuurlijk ook voor de inwendige mens het nodige te halen valt.

Bekende ondernemingen in Leiden zoals lunchroom Deksels, bakkerij van Maanen en kringloopwinkel Het Warenhuis zullen aanwezig zijn, maar ook de meer lokale ondernemingen zoals de plaatselijke groenteboer zijn van de partij.

Met elkaar willen we het Diamantplein een boost geven zodat de wijk weer een plek wordt waar startende en bestaande ondernemers elkaar kunnen inspireren en versterken en waar buurtbewoners graag onderdeel van uit willen maken.

We zijn nog op zoek naar mensen die met ons het Diamantplein tot een bruisend hart van de Mors maken.

Zorg ervoor dat ook de laatste kramen gevuld zijn zodat het Diamantplein weer het hart van de wijk kan worden. Natuurlijk is er ook plaats voor workshops, theater, muziek en andere leuke initiatieven.

Een kraam kost 7,50 euro voor de hele middag/avond. Schrijf je in vóór 20 augustus bij hiske.faber@gemiva-svg.nl

En natuurlijk zorgen wij voor de nodige publiciteit met huis-aan-huis folders, flyers en via de lokale radio.