Zondag 14 april: Palmpasen in de Vredeskerk

Het is misschien wel één van de leukste zondagen van het jaar voor kinderen: Palmpasen. Op deze zondag mag je spelen met snoep en een feestelijke optocht door de kerk maken. Ook dit jaar op Palmzondag, 14 april, zullen er bij Geloofsgemeenschap De Verbinding in de Vredeskerk Palmpasenstokken gemaakt worden door de kinderen in de basisschoolleeftijd.

Voor deze kinderen begint de kerkdienst (aanvang 10:00 uur) direct in een aparte ruimte, we luisteren naar een deel van het paasverhaal en maken Palmpasenstokken. Tegen het einde van de kerkdienst lopen we met zijn allen in optocht de kerkzaal door. Alle kinderen laten dan hun gemaakte stokken zien aan de gemeente en samen vieren we zo de feestelijke intocht van Jezus, die op een ezel Jeruzalem binnenrijdt. Een feestelijk begin van de stille week. Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te doen. Opgeven kan bij Relinde Kremer-Gaemers: relinde78@gmail.com.