Aandacht training voor kinderen

Annette Schröder geeft lessen Ontspanning en Mindfulness voor kinderen van 7-12 jaar in Buurtcentrum Morschwijck op woensdagen van 15 – 16 uur. De kinderen trainen hun aandacht door het proeven van fruit met alle zintuigen, doen  ontspanningsoefeningen, luisteren naar een meditatieverhaaltje en een gedicht over het thema van die les en doen een creatieve opdracht. Kinderen leren zo op een leuke manier om te ontspannen en rust in hun hoofd te vinden. Maar omdat ze hun aandacht trainen kunnen ze zich ook beter leren concentreren bij huiswerk en (cito) toetsen .Annette geeft ook individuele lessen aan kinderen, op afspraak.
Voor de groepslessen kun je nu ook een aanvraag doen bij het Jeugdfonds voor cultuur.  

Voor meer informatie of opgeven voor lessen:
Website: www.annetteschrodertrainingen.nl
E-mail: annetteschroder2415@telfort.nl