Naomi onderzoekt gebruik openbare ruimten in de Mors

Naomi is bezig met een onderzoekstage naar publieke ruimte in de Mors. In dit onderzoek houd zij zich bezig met hoe de bewoners van de Mors graag gebruik willen maken van publieke plekken. Wat kan er verbeterd worden en wat is juist prettig? Om te beginnen zal zij zich vooral focussen op de omgeving rondom het Morspark en het Diamantplein. In de komende maanden hoopt ze veel van de Morsbewoners te ontmoeten zodat ze een advies kan geven aan de gemeente Leiden.

Je kan haar tegen gaan komen in het buurthuis, op straat rondom het Diamantplein of ergens anders in de buurt. Via het BuurBook wil ze binnenkort ook een vragenlijst plaatsen. Heeft u vragen over het onderzoek, of wilt u graag afspreken om meer te vertellen over uw beleving van publieke plekken in de Mors? Twijfel dan niet om haar een berichtje te sturen!