Online enquête Morspraat tot 15 april

Samen met bewoners willen we in kaart brengen wat er leeft in Morswijk met betrekking tot jeugd, volwassen en straatcultuur. Hoe gaan bewoners, jong en oud, met elkaar om? Hieronder vind je een link naar een korte vragenlijst. Deze enquête geeft input voor een serie bijeenkomsten die wij met buurtbewoners in 2019 gaan organiseren. Het invullen van de enquête kan anoniem. Naast de online enquête gaan we komende twee weken op straat in gesprek met bewoners. 

Wil jij betrokken zijn bij de wijk? Wil jij meepraten over wat speelt in de wijk en hoe we dat met elkaar kunnen oppakken? Vul dan aan het eind van de enquête je naam en e-mailadres in. We houden je dan op de hoogte van het vervolg. Samen gaan we bedenken hoe we de leefbaarheid en de samenhang in Morswijk kunnen verbeteren! Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten en kan uiterlijk tot 15 april. Doe jij mee?

Link enquête

Voor vragen of informatie: Irene den Hartoog , telefoon 06-23 55 74  24


Partners Morspraat zijn GGD Hollands Midden, Jeugd- en Gezinteam. Sociaal Wijkteam, Wijkagenten, Thuis op Straat, Stichting Jeugd- en Jongerenwerk, Libertas Leiden, bewoners Morswijk.