Geslaagde opening Morspark

Zelfs de zon werkte mee om de opening van het Morspark tot een geslaagd feestje te maken. Koen Wessels,  voorzitter Stichting Morslint, gaf aan hoe lang het heeft geduurd voor het park opgeleverd kon worden maar het resultaat mag er zijn. Dat vond ook wethouder Martine Leewis, die vroeger nog in de buurt heeft gewoond en dus goed weet hoe het park er toen uit zag. Gemeente en gulle sponsoren (Fonds 1818, Druckerfonds, Jantje Beton, Rabo Wensenfonds, WOZ fonds, Oranjefonds, Wijken voor Kunst en Bouwmensen Leiden) hebben ervoor gezorgd dat er gespeeld en gesport kan worden, honden lekker kunnen uitrennen en er ook nog rustige zitplekjes zijn om van de mooie planten te genieten. Om de opening te vieren stonden er kraampjes bij het buurthuis, kon er stoeprand gespeeld worden met TOS, werd het droomveld aan het Maansteenpad bewonderd, sprongen de kleintjes tegen het plafond in het springkasteel en viel er van alles te eten en te drinken.