Leer creatief leven voor meer vitaliteit en minder last van eenzaamheid

Wie zich te vaak eenzaam voelt weet: daar zou je wel van af willen. Maar ja, eenzaamheid los je niet op door alleen maar ‘onder de mensen’ te komen. Of lid te worden van een club. Zeker niet als je al langer last hebt van eenzaamheid.  Je voelt je dan niet zo fantastisch, daarom is nieuwe vrienden maken niet makkelijk. De cursus Creatief Leven is speciaal ontwikkeld voor mensen die aan de slag willen om minder last van eenzaamheid en meer vitaliteit te krijgen. De cursus (8 donderdagmiddagen) wordt voor het eerst in Leiden aangeboden vanuit Radius en Libertas Leiden. Deelname aan de cursus zal naar verwachting voor de eerste 12 deelnemers gratis zijn.

Aanvang cursus donderdag 26 september 13:30 – 16:00, Huis van de Buurt Morschwijck