Even doorbijten: eerst het zuur en dan het zoet

Over twee weken is het zo ver, dan wordt de Haagsche Schouwbrug voor een maand afgesloten, om precies te zijn van vrijdag 6 maart tot en met Goede Vrijdag 10 april. In die tijd moet er groot onderhoud aan de brug gedaan worden. Dus als u dacht dat het druk was op de Lelylaan, dan moet u in die tijd eens kijken: veel sluipverkeer zal proberen de route over de Stevenshof te vermijden. Langs die route zijn meer kruispunten en rotondes die voor vertraging zullen zorgen.

Na Pasen beginnen dan de werkzaamheden aan de Stevensbrug, van maandag 20 april tot maandag 18 mei. Minder ingrijpend voor het autoverkeer, maar door de grotere druk van fietsers en bussen bij de rotondes bij de Haagsche Schouwbrug zal het toch echt wel merkbaar zijn.

Maar in de zomer wordt het heel rustig in de Mors: de Churchillbrug gaat dicht en dat betekent meteen een afsluiting van de Lelylaan. Wat een rust zal dat geven. Voor de Mors-bewoners zal het niet zo veel problemen geven, er zijn dan voldoende alternatieven. Bovendien is het dan schoolvakantie …

Meer informatie kunt u hier vinden.