Wethouder Paul Dirkse bedankt Wonderland Kinderopvang voor 24/7 noodopvang tijdens coronacrisis

Op dinsdag 7 juli kwam Paul Dirkse, wethouder Kennis, Onderwijs Sport en Financiën van de gemeente Leiden bij Wonderland Kinderopvang om de organisatie persoonlijk te bedanken voor haar inzet en rol die zij gespeeld heeft in de 24/7 noodopvang tijdens de coronacrisis. Eerst voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep en later ook voor kwetsbare kinderen. Daarnaast verzorgde Wonderland Kinderopvang in deze periode het noodloket voor de hele gemeente Leiden. Directeur Paula Bernsen en locatiemanager Jody Warmerdam kregen naast een bedankbrief ook een taart namens het gemeentebestuur van Leiden aangeboden.  

De gemeente Leiden spreekt in haar bedankbrief grote waardering uit voor de manier waarop Wonderland Kinderopvang deze onwerkelijke situatie heeft aangepakt en is dankbaar dat zij mede dankzij Wonderland Kinderopvang deze crisis het hoofd heeft kunnen bieden.  

Wonderland Kinderopvang heeft in Leiden, Hillegom, Haarlem en Overveen al kinderdagverblijven, een peuterspeelschool en BSO locaties.