Mooiste kerstversiering van de Mors

Rond de Kersttijd versieren veel mensen op een bijzondere manier hun tuin, balkon of vensters. In deze corona-tijd is het bij uitstek een mooie gelegenheid om toch wat feestelijks te doen.

De redactie van Morsetekens is op zoek naar de mooiste versieringen om de voorkant van het komende decembernummer mee op te vrolijken. Wees creatief en verras de redactie met de leukste, meest sfeervolle, hoopgevende of grappigste gevel van de wijk.

Wil je meedingen naar plaatsing, stuur dan een berichtje met je naam en adres naar info@morsetekens.nl of via onze social media Facebook en Instagram. Rond Sinterklaas gaan we rond om de foto’s te maken. Natuurlijk bellen we niet aan en ook gaan we niet naar binnen, we moeten de foto’s van buitenaf kunnen maken.

Wij zijn benieuwd wat de Mors in petto heeft!

Kerstmis plaatje gemaakt door brgfx – nl.freepik.com