Vernissage

Vanaf morgen 9 december tot en met 15 januari kunt u de schilderijen van amateurschilderclub “de Mors” bewonderen – en wellicht aanschaffen – in winkelcentrum Diamantplein, tegenover de Viskiet. Op woensdag, vrijdag en zaterdag kunt u ’s ochtends terecht van 10-12 uur en ’s middags van 2 tot 4 uur. Eventueel kunt u een afspraak maken voor een bezoek via 06 2315 0155.

Over de schilderclub hebben wij in het afgelopen septembernummer van Morsetekens nog gerapporteerd en toen liet organisator Wim den Schipper al weten dat hij aan een expositie dacht. Toen probeerde hij in Deksels maar dat is dus het winkelcentrum geworden. De expositie wordt gesteund door de Jumbo, bakker van Maanen, de visboer Hartevelt, dierenspeciaalzaak de Viskiet en de gemeente Leiden.

Ger Koper en Lia van der Laan