Kaasfondue voor Valentijnsdag

Vorig jaar om deze tijd berichtten wij u in ons magazine over het pop-up kaasfondue restaurant van Gaby uit de Lage Mors. Dit najaar hebben we ze gemist. Ze waren in de Paradijsvogel, bij het Stationsplein. Maar door de nieuwe website kwamen we de Fonduevrouwen, zoals ze zich nu noemen, op het spoor voor Valentijnsdag. We mochten er jammer genoeg niets over melden. Ze hadden al hardstikke veel bestellingen – veel meer kon echt niet meer.

Gisteren was het zo ver en glibberden we naar de Diefsteeg om bij het Gerecht – voor eventjes de nieuwe pop-up plek – de pakketten op te halen. Thuis bleek het kinderlijk eenvoudig om daarmee een mooie maaltijd klaar te maken. Het smaakte geweldig, dames!

We houden de website nu goed in de gaten voor het volgende evenement!

Ger Koper