Crowdfundactie Hairshop Diamantplein

Al bijna 11 jaar lang draait Hussein samen met zijn team door keihard te werken De Haarshop aan het Diamantplein. Vorig jaar maart werd de salon ruim 7 weken gesloten vanwege corona. 14 December dat zelfde jaar kwam opnieuw een klap. Wij zouden voor een maand in lockdown gaan. Dit werden uiteindelijk bijna 3 maanden.

Met niet tot nauwelijks steun van de overheid en een verplichte verhuizing in het vooruitzicht is het spaarpotje als sneeuw voor de zon verdwenen. Eind april begin mei verwachten wij de sleutel van dit nieuwe pand te krijgen. Deze word casco opgeleverd. Dat betekent dat er leidingen gelegd moeten worden en elektriciteit moet worden aangesloten. Er moet een plafond worden geplaatst en er moet geschilderd worden. En natuurlijk moet de zaak aangekleed worden.

Helpt u hem om samen een nieuwe en frisse start te maken? Doe dat dan nu!

Alle kleine beetje helpen!

Liefs team De Haarshop.