Gefeliciteerd Sam Anes en Bea Anes-Pol

Persbericht gemeente Leiden

Maandag 26 april werden tijdens de jaarlijkse lintjesregen plaats in de Hooglandse Kerk van Leiden benoemd tot Lid in de Orde van de Oranje-Nassau

Sam Anes en Bea Anes-Pol

Sam Anes was 48 jaar actief lid en leiding bij scoutinggroep “de Dauwtrappers” en 25 jaar penningmeester van de Nationale Sint-Jorismarsen. 12 jaar was hij bondsscheidsrechter van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB). Bij het koor RCM Vox Humana is hij lid en Algemeen Adjunct binnen het bestuur. Voor de Vredeskerk heeft hij lang het ambt van diaken vervuld; en hij en zijn echtgenote Bea gingen namens de Vredeskerk 14 maal op hulptransporten met voedsel en kleding naar het verarmde Roemeense dorpje Istihaza. Beiden zijn bovendien hulpkoster bij de Vredeskerk en mevrouw Anes kookt daar jaarlijks een gezamenlijke maaltijd voor Pasen. Mevrouw is ca. 22 jaar vrijwilligster in diverse functies binnen de Protestantse Geloofsgemeenschap ‘De Verbinding’ en binnen de Serviceflat Schouwenhove is zij deel van het Pastoraal Team. Bij Diaconaal Centrum De Bakkerij is mevrouw ook nog gastvrouw-vrijwilliger van de Stichting Straatpastoraat Leiden.

De redactie van Morsetekens feliciteert deze wijkgenoten van harte!

Foto overgenomen uit het artikel op BBBockhorst.nl