Urban Interest toont plan voor Ples100

Projektontwikkelaar Urban Interest heeft onlangs een website geopend waarop de plannen voor de toekomstige bewoning van het pand Plesmanlaan 100 getoond worden, u kunt die hier zelf bekijken. U wordt ook uitgenodigd om uw mening over de plannen te geven.

Het ziet er, zoals mag worden verwacht, gelikt uit. De Bewonersbelangenvereniging Bockhorst had echter een andere vorm van participatie verwacht en werd verrast door een huis-aan-huis verspreide oproep om de website van de projektontwikkelaar te bekijken. Zij zijn er ook niet gerust op dat hun eerder geuite bezwaren voldoende in overweging zijn genomen. Hier kunt u het relaas van BBBockhorst zelf lezen. Duidelijk is dat de wijkvereniging weer contact gaat zoeken met de projektontwikkelaar om in gesprek te komen.

Ger Koper

De hierboven getoonde schets is afkomstig van de website van Urban Interest.