SOL Factor 21 in de Mors

De zomer komt eraan: tijd voor SOL Factor 21! Hét vakantieprogramma voor de jeugd (4-18 jaar) van Leiden met voor elke leeftijdsgroep leuke en gevarieerde activiteiten. Wij kunnen niet wachten tot de zomervakantie begint!

Programma SOL Factor 21

Bij SOL Factor 21 kun je kiezen uit vijf thema’s (alle vijf mag natuurlijk ook!): sport, cultuur, techniek, natuur en plezier. Daarnaast ontwikkelden veel musea, op jeugd- en ‘buiten’ gerichte organisaties en sportclubs in Leiden speciale kinder- en jeugdprogramma’s voor de zomer. Voor elke leeftijdsgroep zijn er leuke activiteiten.

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod?

Scholen ontvangen het programmaboekje uiterlijk maandag 28 juni.

Aanmelden

Via de SOL-website kun je je eenvoudig aanmelden voor de zomeractiviteiten van SOL Factor 21! Klik op onderstaande groene knop, kijk in de agenda en schrijf je snel in voor de activiteit die je wilt volgen