Schoolorkest de Weerklank

Afgelopen vrijdagmiddag was er een optreden van Schoolorkest de Weerklank op het schoolterrein grenzend aan de Diamantlaan. Onder de bezielende leiding van twee medewerkers van FORT van de Verbeelding speelde elke groep mee met een eigen instrument. Er waren veel ouders aanwezig en ook voorbijgangers wilden wel eens zien wat dit te betekenen had.

Het was eigenlijk de bedoeling dat het optreden zou plaatsvinden in het jaar dat de school 60 jaar bestond maar door corona is dat allemaal door elkaar geschopt. In feite was de leerkracht die dit optreden regelde met FORT van de Verbeelding al van baan veranderd. Zo kwam het als een totale verrassing voor het team en voor de kinderen. Wel zo leuk maar het kostte even moeite om de voorstelling in het bestaande programma in te passen.

Het was een geweldig succes en wellicht komen er nog meer optredens?

Ger Koper