WijkplaatsCafé vrijdag 1 oktober van 5 tot 7:30 uur ’s middags

A.s. vrijdag is het WijkplaatsCafé weer “Coronaproof” geopend 

U bent welkom op vrijdag 1 oktober a.s. van 17.00 tot 19.30 uur
in De Wijkplaats, Topaaslaan 23, Leiden.
 

Het zal fijn zijn om elkaar weer te ontmoeten! 

We moeten ons houden aan de nieuwe regelgeving, dat betekent dat er plaats is voor maximaal 20 personen, incl. de organisatoren.

We vragen u dan ook zich op te geven voor vrijdag 12.00 uur via de mail: WijkplaatsCafe@gmail.com

Bellen met Thijs mag ook op: 071-5720025

Zijn er meer aanmeldingen dan er plekken beschikbaar zijn, dan zullen we een zo eerlijk als mogelijke verdeling maken over de verschillende weken.

Heeft u de afgelopen 2 weken klachten, zoals koorts, niezen, hoesten, keelpijn of benauwdheidsklachten wilt u dit dan doorgeven op hetzelfde e-mailadres? 

Vanaf 17.00uur gaat de deur open en zult u ontvangen worden door de organisatie en nogmaals bevraagd worden naar eventuele klachten. Na het reinigen van uw handen wordt u naar uw plaats begeleid. Uw jas neemt u mee naar binnen, die mag u aan uw stoel hangen.

Als iedereen heeft plaatsgenomen zal Thijs het één en ander toelichten over het verloop van de avond. Houd ook buiten de anderhalve meter afstand in acht bij het wachten voor u naar binnen mag. Als we samen aan de slag gaan met deze regels en onze verantwoordelijkheden nemen kunnen we er weer een gezellige en fijne bijeenkomst van maken. 

U bent van harte uitgenodigd!

Graag tot ziens! 

Een hartelijke groet, de kerkenraad van De Verbinding