Nieuwsflits Denksportcentrum

Afgelopen zaterdag, 20 november, hebben vrijwilligers de eerste klussen geklaard in ons denksportcentrum: de voorkant is met een hogedrukspuit schoongespoten; van de entreehal, berging en beide toiletgroepen is alle houtwerk geverfd en muren zijn geschuurd, gegrond en (gedeeltelijk) gelakt; het raam op het herentoilet is ontdaan van oude verf zodat je weer naar buiten kunt kijken, in de hal en berging is de vloerbedekking vernieuwd en er is een nieuwe buitenlamp geïnstalleerd, LED natuurlijk.

Dank Joop, Jan Bertus, Alain, Ron, Leendert, Hans, André, Ed, Arnold, Henk en Trudi!!

Bovenverdieping

Eind volgende week is de verbouwing van de bovenverdieping gereed. Hier is alles geverfd, een nieuwe keuken geplaatst, een nieuw toilet en douche geplaatst en alles voorzien van nieuwe vloerbedekking. De aparte opgang is van voordeur tot boven geverfd. De verdieping zal binnenkort worden verhuurd zodat het Denksportcentrum elke maand een bijdrage in de vaste kosten heeft.

Fondsenwerving

Een eerste fonds heeft een financiële bijdrage toegezegd; het Druckerfonds wil ons € 5000 doneren voor het opknappen van het Denksportcentrum. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!

 Crowdfunding

De eerste gulle gaven van denksporters zijn inmiddels binnen. Veel dank daarvoor!

We hopen op meer! 

Daarom: mocht u een bijdrage willen leveren, hoe klein ook, dan is deze meer dan welkom op het rekeningnummer: NL26ABNA0105621161, ten name van Stichting Denksport Leiden o.v.v. ‘Bijdrage renovatie DCL’.. We houden u regelmatig op de hoogte van de stand.

Bij voorbaat ontzettend veel dank!!

Bestuur Stichting Denksport Leiden