Winkeliers Opaalstraat/Diamantplein vragen aandacht!

Het winkelcentrum aan het Diamantplein wordt grondig gerenoveerd. Waar vroeger alle winkels vanuit de omloop binnen te bereiken waren, is dat nu buitenom. Naast de bakker aan het Diamantplein is welliswaar een donkere gang maar die leidt alleen naar de supermarkt.

Bouwput

Van daar uit de andere winkels bereiken is niet eenvoudig. Zowel naar Primera aan de andere kant van het Diamantplein als naar de Turkse supermarkt, de Viskiet en de kapper moet je buitenom. De aannemer heeft echter grote delen van het trottoir geblokkeerd: het plein is gesplitst voor een toegangsweg naar de bouwput die nauwelijks gebruikt wordt. En het trottoir langs de snackbar naar de winkels aan de noordkant is geblokkeerd tot op de straat. Waarvoor? Er ligt afgezien van wat kleine spullen alleen een berg zand!

Uitnodigingen

Op de dranghekken om de bouwput hangen uitnodigingen. Die winkeliers zien u graag komen en hopen dat de hindernissen spoedig verdwenen zijn.

Ger Koper, foto’s Ineke Kester