Resultaten aktie Clean Sweep

De aktie Clean Sweep van politie, boa’s, Portaal en een aantal gemeentelijke diensten, liep van maandag 22 november tot en met zondag 5 december. Op het bijgaande kaartje staat aangegeven welk gebied in de Mors het betrof. Reden om onze wijkboa eens te vragen wat het opgeleverd had.

Cijfertjes

Hij kwam met een lijstje met wat cijfertjes. Er zijn in het gebied totaal in het totaal 174 controles geweest op diverse lokaties. Van die 174 controles was er bij 25 verdere actie nodig. Ook zijn er in het gebied 56 wrakfietsen gelabeld. Die werden vervolgens ook weggehaald. Verder zijn er wel wat bonnen geschreven. Mede door de coronamaatregelen was het in de avonduren erg rustig in de wijk.

Evaluatie

Voor een evaluatie is het misschien nog te vroeg. Wel viel het de afgelopen weken op dat er ook rond het Diamantplein meer “blauw” aanwezig was. En ze hoefden niet stil te zitten …

Ger Koper