Morsbewoner complimenteus?  Ja, zeker!

Gisteren, 1 maart, was het Nationale Complimentendag. In dat kader gingen de medewerkers van Incluzio, SOL en BuZz afgelopen zaterdag 26 februari de wijk in.

Een aantal jonge wijkbewoners hebben ook een steentje bijgedragen aan deze dag. Zij gingen samen met Buurtsportcoach Mourad langs de deuren. Ze verrasten de bewoners met een bosje narcissen en de vraag “wie geeft u een compliment?” Het leuke ervan is dat het verkregen bosje narcissen weer naar de naaste buurvrouw of buurman ging om hen weer in het zonnetje te zetten. En zo is het cirkeltje rond. Ondertussen werd het Diamantplein onveilig gemaakt door een zeer enthousiaste fotograaf, die voor niemand uitweek en al de mooie, gemeende complimenten op de kiek zette. De ontvangst in de Lage Mors was geweldig en we hebben bijzondere verhalen gedeeld.
Vaak is het moeilijk om jezelf een compliment te geven; hoe leuk is het dan van die ander te mogen ontvangen?

Ja, van elkaar complimenten geven wordt de wereld weer een stukje mooier! Iedereen verdient zo af en toe een dik compliment! Of je nu oppas opa of oma bent, buren, of elkaar eigenlijk niet zo goed kent … van een compliment wordt iedereen blij.

Het was een zonnige geslaagde dag!

Team Incluzio, BUZZ en SOL