Collegereeks Muziek en het Brein

In Huis van de Buurt Morschwijck aan de Topaaslaan 19 kun je deelnemen aan een collegereeks over muziek en het Brein. Dit in samenwerking met Oud geleerd Jong gedaan en is speciaal gericht op senioren.

Stil zitten is moeilijk tijdens de reeks van studentdocent May! Naast prachtige muziek speelt ze ook vrolijke liedjes die voor ieder herkenbaar is.

Er hoort natuurlijk ook theorie bij dit college en May deelde veel interessante weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat je minder pijn ervaart als je naar muziek luistert? En dat muziekles op school eraan bijdraagt dan kinderen socialer worden?

Wil je graag meer weten over wat muziek met het brein doet meld je dan aan voor donderdag 2, 9, 16 en/of  23 juni van 11.30-12.30 uur aansluitend kun je gezamelijk genieten van een lunch. Kosten zijn 5 euro per keer of 15 euro voor de hele reeks.

U kunt zich aanmelden bij Femke Bolding
Email: fbolding@incluzio.nl
Telefoonnummer: 06-20428630