FSD ORGANISEERT!

Op 29 juni organiseert FSD een ontwerpsessie voor geïnteresseerden in het mede-opdrachtgeverschap voor twee van onze projecten in Leiden.
 
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 29 juni om 19:00 uur bij The Field in Leiden. Tijdens deze avond werken we toe naar een eerste ontwerp voor jouw ideale droomwoning binnen één van onze mooie projecten in Leiden. Samen met de architect ga je aan de slag om de mogelijkheden voor jouw huis op maat te bespreken.  
 
De twee projecten waarin wij woningen in mede-opdrachtgeverschap realiseren zijn: project Vondel en de Zwaan en project Watergeus in Leiden. Tijdens deze avond komen de mogelijkheden voor het mede-opdrachtgeverschap voor beide projecten aan bod.
 
Geïnteresseerd? Meld je vanaf 13 juni aan via één van onze websites www.vondel.red en www.watergeus.red.
 
We zien jullie graag de 29ste, Team FSD