Word maatje voor een buurtbewoner!

Door een scheiding stond Henry (59) er na 25 jaar opeens alleen voor. “Ik besloot alles aan te pakken om mijn leven weer op te bouwen. Daarom meldde ik me aan voor een maatje.” Via Vriendendiensten Deventer ontmoet hij Katja (60). Ze hebben goede gesprekken en biljarten samen. Door het contact bloeit niet alleen Henry op. Katja: “Toen ik was afgekeurd en niet meer mocht werken, wilde ik me weer nuttig voelen. Dat is gelukt. Bovendien geeft het voldoening en plezier.” Henry: “Ik zocht een maatje, maar bleek ook voor haar een steun. Het is fijn dat ik ook iets voor haar kon betekenen.”

Word maatje voor een buurtbewoner!

Bij jou in de buurt is vast iemand op zoek naar een maatje. Laat jij een ander weten dat hij ertoe doet? Meld je snel aan om een inwoner uit jouw gemeente te helpen! Je krijgt dan een mail als een van de maatjesprojecten in jouw buurt een nieuw maatje zoekt.

Zoek je voor jezelf een maatje?

Dan kun je hier aanmelden voor e-mail over maatjesprojecten in jouw gemeente.

Oranjefonds