Openstelling dierenweide Kweeklust

De dierenweide Kweeklust is van de gemeente maar wordt dagelijks gerund door vrijwilligers. Zij geven de dieren te eten en houden de stallen schoon. Vorig jaar was de weide op zondagmiddag open voor publiek, voor jong en oud. Dat was een succes. Daarom willen de vrijwilligers dat dit jaar weer doen en dat zelfs uitbreiden met de woensdagmiddag. Voor toezicht en begeleiding van de bezoekers zijn wel mensen nodig en dat is nog niet helemaal rond.

Daarom heeft de groep bij monde van Menno van den Berg afgelopen dinsdagavond op Radio Sleutelstad een oproep gedaan. Dat is met deze link terug te beluisteren (ongeveer op 1/3 van de uitzending): https://sleutelstad.nl/programma/de-avond-met-robbert/uitzending/2023-02-28/.

Wil jij ook meehelpen om de dieren te verzorgen? Of meehelpen vanaf april op zondag- of woensdagmiddag om de dierenweide voor iedereen open te stellen? De openstelling kost je maar twee uurtjes van je tijd en je krijgt er veel dierenliefde voor terug. Het hoeft ook niet elke week en iedereen is welkom. Laat het ons weten via email dierenweidekweeklust@gmail.com. Of kom in de ochtend langs de dierenweide en spreek de vrijwilliger aan die bezig is met de dieren.