Dierenweide Kweeklust weer open in maart 2024

Tijdens de koude en regenachtige wintermaanden is de dierenweide gesloten. De dieren zitten veel binnen en dan wordt het snel te vol als daar ook nog mensen bij komen. Vanaf zondag 3 maart is iedereen weer van harte welkom op woensdag- en zondagmiddagen tussen 14.00-16.00 uur. Dat zullen we feestelijk vieren, dus kom dan zeker weer langs!

Op zondag 16 maart doen we ook mee aan NLdoet, dus houd de berichtgeving op Instagram (@Dierenweidekweeklust) en Facebook (Dierenweide Kweeklust) of de website van Morsetekens in de gaten.

Ook willen we iedereen die geholpen heeft op de Bladerharkdag heel hartelijk bedanken. Er is veel werk verzet en dierenweide staat er een stuk beter voor dan vorig jaar deze tijd. Heel hartelijk bedankt!

We hebben sinds november ook een nieuwe aanwinst op de weide: een Drents heideschaapje. Heb je haar al gespot?