Op zoek naar redactieleden en een voorzitter

Meld je aan als nieuw redactielid!
We zijn dringend op zoek zijn naar versterking van de redactie. Vele handen maken licht werk en met extra leden wordt het ook leuker. Komt er geen versterking dan is de vraag of het magazine kan blijven bestaan.

We zoeken mensen die de teksten die we toegestuurd krijgen redigeren en/of zelf af en toe een artikel schrijven. Vind jij het leuk om bijdragen van anderen na te lezen, mee te denken over interessante inhoud voor Morsetekens en daar af en toe zelf een artikel over te schrijven, stuur dan een mail naar info@morsetekens.nl.

Word jij de nieuwe voorzitter van de Vrienden van Morsetekens?
Met het vertrek van de voorzitter zijn we ook op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de Stichting Vrienden van Morsetekens. De Stichting beheert de financiën van de Morstekens en het bestuur bestaat uit minimaal drie personen. De voorzitter zorgt ervoor samen met de twee andere leden dat er genoeg financiën zijn om Morsetekens te maken en te drukken. Dat doet zij of hij door contact te onderhouden en te overleggen met de verenigingen en organisaties die Morsetekens financieel ondersteunen (de wijkvereniging Lage Mors, Morslint, Incluzio, Buzz en Sol), sponsoren en donateurs. Het bestuur komt minimaal vier keer per jaar bij elkaar.
Vind je dit iets voor jou? Neem dan contact op met  stichting@morsetekens.nl ter attentie van Yvonne, Ger of Wendy