Wat is Buuv?

Via BUUV kun je op een prikbord in de wijk of op internet oproepjes plaatsen voor burenhulp. Als vrager, maar ook als aanbieder. Je kunt met andere Leidenaren en/of Leiderdorpers samen iets ondernemen of elkaar helpen. Denk daarbij aan koken voor elkaar, iemand gezelschap houden, het uitlaten van de hond, een lift naar de dokter of hulp in de tuin. BUUV is buurtgericht, maar je kunt ook buiten de buurt zoeken naar vraag en aanbod. Als BUUV hoef je niet altijd klaar te staan. Af en toe helpen kan ook. Gewoon wanneer het uitkomt. Wat voor de één een kleine moeite is, is voor de ander juist van betekenis.

In de wijk kun je het BUUV prikbord op 4 plekken vinden:

  • bij Morschwijk aan Topaaslaan 19,
  • bij stichting Radius aan de Opaalstraat 1,
  • bij de Robijnhof 1 en
  • sinds kort ook bij de Jumbo in het winkelcentrum bij de inpaktafels.

Gebruik je BUUV liever online? Ga dan naar buuv.nu.