LOF helpt voormalige bewoners BBB aan Maansteenpad

De opvang van de stichting Uitgeprocedeerde Vluchtelingen aan het Maansteenpad huisvestte ongeveer dertig mensen. Na de sluiting zijn er vier naar de Landelijke Vreemdelingen Voorziening in Rotterdam gegaan. De rest zal in Leiden zijn gebleven.

De Bakkerij wil die mensen af en toe een steuntje in de rug geven. Daarvoor is in korte tijd de stichting Leidse Ongedocumenteerden Fonds, LOF, gestart. Uit het LOF worden onkosten voor onderdak en eenvoudige zaken als boodschappenbonnen, opwaardeerkaarten voor beltegoed en ondersteuning en begeleiding van de ’ongedocumenteerden’ betaald.

Iedereen die wil bijdragen aan dit fonds, kan een bijdrag overmaken op rekeningnummer: NL 46 INGB 0000 097065 t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Leiden, o.v.v. LOF.