Boekpresentatie

Nagekomen: helaas kan de openbare presentatie niet plaatsvinden, zij zal in besloten kring worden gedaan.

Op donderdag 17 december zal het boek Tussen Voorschoten en Leiden – Vinkweg, Rijndijk, Valkenburgseweg en Ommedijkseweg, geschreven door Jan Sloof, gepresenteerd worden.   De presentatie zal plaatsvinden op 17 december om 16.00 uur op de bouwplaats van Bouwbedrijf Niersman aan het einde van de Rijndijk, tegenover Het Haagse Schouw, in de buitenlucht.

Het boek gaat over het gebied dat nu, voor een groot deel, door de Leidse wijk Stevenshof in beslag wordt genomen, en dat vroeger onder Voorschoten viel. Het eerste exemplaar zal door Jan Sloof aangeboden worden aan Mark Niersman, wiens onlangs overleden vader een inspirator was voor Jan Sloof om de geschiedenis en de verhalen van dit gebied op te tekenen. Jan Sloof zal daarbij een toespraakje houden.

Vanaf dinsdag 15 december is het boekje beschikbaar.

Tussen Voorschoten en Leiden – Vinkweg, Rijndijk, Valkenburgseweg en Ommedijkseweg  /  Jan H.M. Sloof
Uitgave Ginkgo, Leiden
168 pagina’s, rijk geïllustreerd
Genaaid gebrocheerd
ISBN 978 90 71256 89 9
Verkoopprijs € 15,00