Let op voor Cowboys … en andere energietips

Onze wijkambassadeur Yung Lie stuurt ons weer een hoop nieuwe informatie over energiebezuinigings-maatregelen, subsidie en nog meer. U kunt die hier lezen.

Eén bericht hebben we er voor u uitgelicht. Dat gaat over de vele aanbieders van zonnepanelen en energiecontracten. Immers, energie is een hot item en zonnepanelen zijn erg in trek, zeker is het nu met het voorjaar in aantocht een goed moment om hier in te investeren. Niet alleen zijn zonnepanelen een schone bron van energie, ze verlagen ook flink je energierekening. In de Mors zien we steeds meer panelen op daken verschijnen en dat is geweldig nieuws.

Maar … het is wel belangrijk om je goed te laten informeren. Zoals de wijkambassadeurs zeggen “Als een aanbod te mooi om waar blijkt te zijn, is dat vaak ook zo”. De wijkambassadeurs duurzaamheid kunnen je helpen met je zoektocht. Kijk op gagoed.nl/wijkambassadeurs voor jouw wijkambassadeur. Zelf uitzoeken kan natuurlijk ook, neem dan vooral een kijkje op Milieucentraal. Ook het DuurzaamBouwloket kan helpen om tot een goede offerte te komen.