Kap van 28 bomen bij voormalig Winnersway

Een alerte wijkbewoner wees ons op de aanvraag voor de kap van 28 bomen bij Turkooislaan 131, het voormalige WinnersWay. Op 8 april zou die in de Stadskrant staan. Wij gingen dat na en inderdaad staat die aanvraag geregistreerd onder nummer Z/21/3242126. Tot nu toe hebben we bij de gemeente nog geen antwoord gekregen op de vraag wat het doel is van die bomenkap.

Turkoois

We kunnen het wel een beetje raden natuurlijk. Eind van het jaar nam Portaal het zogenaamde Turkoois project over van de Raad Vastgoed. Hoewel voor zover wij weten voor de sloop van het huidige gebouw nog geen aanvraag is gedaan, loopt de kap van de bomen daar waarschijnlijk op vooruit. Medio mei is een bijeenkomst voorzien voor omwonenden waarin zij kunnen vernemen wat de plannen van Portaal zullen zijn. De nota van uitgangspunten dateert al van zo’n twee jaar geleden, daar zal waarschijnlijk geen verandering meer aan komen.