Verlenging reactieperiode Hoge Mors riolenproject

Als antwoord op een brandbrief uit de Hoge Mors heeft de gemeente besloten de tijd voor reacties op de schetsontwerpen voor het “riolenproject” te verlengen tot zondag 4 juli aanstaande. De brief is verstuurd door de stichting Morslint in samenwerking met een aantal buurtgroepen.

De uitnodiging voor de inspraakgelegenheid repte alleen over de rioolvervanging en over de groenvoorziening. Onderwerpen waar geen weerstand tegen te verwachten is. Bij de presentatie van de schetsontwerpen bleek dat met vage argumenten tegelijkertijd een groot aantal parkeerplaatsen zou verdwijnen. Dat was voor de stichting Morslint de belangrijkste reden om de brief te sturen. “Het is nodig dat zoveel mogelijk mensen reageren”, aldus voorzitter Koen Wessels. “We moeten voorkomen dat de gemeente zegt: ‘Zie je wel, ze zijn het er mee eens. Op een enkeling na heeft niemand gereageerd'”.

De schetsontwerpen voor de herinrichting van de Hoge Mors zijn hier in te zien. Daar kunnen bewoners ook reageren op de schetsontwerpen.

Ger Koper