Werninkterrein – denkt u mee?

Afgelopen zaterdag organiseerde de ABB groep in samenwerking met de gemeente de informatiedag Winter op het Werninkterrein. Zij presenteerden het stedenbouwkundig schetsontwerp en gingen met omwonenden en geïnteresseerden in gesprek. Met deze nieuwsbrief willen wij u de gelegenheid geven om ook digitaal het plan te bekijken en uw reactie te geven.

Denkt u mee?

Zaterdag 5 februari was de presentatie van het stedenbouwkundig schetsontwerp. Bent u benieuwd naar het plan? Via onderstaande button kunt u de digitale panelen bekijken, waarop het plan is gepresenteerd.

Daarnaast krijgt u de gelegenheid om uw reactie te geven op het plan. Dit doet u door de online vragenlijst in te vullen. De vragen sluiten aan op de informatie in de panelen. U kiest welke panelen u interessant vindt om te lezen en welke vragen u wilt beantwoorden. De overige vragen kunt u gerust overslaan. U kunt tot en met 20 februari 2022 uw reactie geven. Samen maken we het plan voor het Werninkterrein nog beter!

Met de onderstaande button kunt u de online vragenlijst invullen.

Heeft U nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met het verkoopteam van ABB, tel (0184) 495 495, e-mail kadeaanderijn@abbbouwgroep.nl.