Zaterdag Complimentendag in de Mors

Aanstaande zaterdag 26 februari gaan Incluzio, Buzz en SOL de wijk in van 11 tot 14 uur om bewoners te ontmoeten. Dit doen wij op een ludieke manier in het kader van Complimentendag. Zo gaan we bij senioren langs met een aantal jongeren die een bosje bloemen overhandigen en een envelop met informatie waaronder de Nieuwsbrief.

Op straat spreken wij bewoners aan. Zij mogen een complimentenkaart uitkiezen en deze samen met een ander delen in een grote fotolijst. Wij maken daar een polaroid foto van. Met deze foto mogen zij op een later tijdstip een kop koffie met wat lekkers gratis komen nuttigen in Huis van de Buurt Morschwijck. Zo proberen wij meer mensen uit de wijk binnen te halen voor onze activiteiten.

Dit en meer kan je vinden in de Nieuwsbrief. Elk kwartaal zal zo’n Nieuwsbrief worden uitgebracht met de highligts vanuit Morschwijck.

Christien Hoek