Vondel en de Zwaan: nieuwe website

Vol trots laat de projectontwikkelaar Fransje Sprunken Development weten dat ze de website voor het project Vondel en de Zwaan hebben vernieuwd. Als je naar die website gaat val je meteen met je neus in de boter: alles wat je weten wilde over het kopen en huren van een van de woningen.

Als je, zoals de meeste van de Mors-bewoners, wilt weten hoe het participatie-traject verloopt, dan moet je linksboven klikken op “participatie”. Een beetje teleurstellend is dan dat je aankomt bij een pagina waar bijzonder kort is aangegeven hoe de participatie – volgens de projectontwikkelaar – tot nu toe is verlopen.

Onderaan die pagina staat “planning”. Als je daar op klikt kom je op een pagina waar dan alleen maar een lijn naar de toekomst is uitgezet. Als je wilt zien wat er tot nu toe gebeurd is moet je op “Toon oude items” klikken, dan zie je het hele verloop.

Wat er nu precies aan de website is veranderd is niet zo gemakkelijk na te gaan: de oude is niet meer beschikbaar. Maar voor Mors-bewoners is er overzicht te krijgen over de ontwikkelingen en dat is niet onbelangrijk.

Ger Koper