Vondel en de Zwaan: bewonersoverleg

Op de website van de aktiegroep SOS Mors komen we een summier verslagje tegen van het overleg dat een aantal bewoners op 15 juli 2022 hadden met de project ontwikkelaar FSD. Het gesprek ging over de gevel die op de hoek van de Gerard Brandtstraat zal komen. Die gevel wordt twee verdiepingen hoger dan de rest van de nieuwbouw tegenover de huidige huizen in de Gerard Brandtstraat.  Bovendien krijgt deze hoek nu een winkelbestemming. De ontwikkelaar FSD is erachter gekomen dat deze hoek niet geschikt voor bewoning vanwege geluid en andere overlast.

Bij het overleg hebben de omwonenden van de Gerard Brandtstraat te kennen gegeven dat zij geïnteresseerd zijn in de warmte/koudevoorziening van het gebouw. Zij zouden graag zien dat ook de bewoners in de directe omgeving daarop kunnen aansluiten.

De aktiegroep meldt vervolgens dat het verslag van de bewonersavond op 30 maart binnenkort verschijnen zal.

Ger Koper