Ruim je Rrrrotzooi op! – Opruimhelden gezocht!

Goedendag betrokken Leidenaar, beste lezer,

Leiden is een mooie stad en daar zijn we trots op. Die stad houden we graag schoon. Dagelijks haalt de gemeente 200 kilo zwerfafval van straat. Dit zwerfafval ligt bij winkels, scholen, stations, markten, speelplekken en parken. Afval dat ook gemakkelijk in prullenbakken weggegooid kan worden. Om het goede voorbeeld te geven is de hulp van opruimhelden zeer welkom.

Op een zonnige dag is het heerlijk om buiten in de stad – op een terrasje of in het park – te vertoeven. Wel zo prettig als de omgeving er dan schoon en opgeruimd bij ligt. Helpt u mee? Bijvoorbeeld door een opruimactie te houden samen met uw buurt-, wijk- of sportvereniging? De gemeente Leiden helpt daar graag bij! Als u uw actie aanmeldt, zorgt de gemeente voor grijpers, zakringen, vuilniszakken en andere materialen. Een collega van Cluster Beheer brengt deze spullen naar u toe én haalt ze ook weer op, inclusief het opgehaalde zwerfafval.

Enthousiast?

Meld uw actie voor 1 juni aan via aandeslag@leiden.nl  en ontvang het ‘Opruimheldenpakket’ van de gemeente Leiden. Zo houden we samen de stad schoon. Kleine moeite, schoon effect!

Vragen?

Ik help je graag verder, mijn contactgegevens staan onder deze mail.

Met vriendelijke groet,

Sietske van Rijn
Communicatiemedewerker