Zomermarkt Diamantplein & Start Proefbuurt

Beste bewoner van de Mors,

Graag nodigen we u uit om vrijdag 31 augustus de Zomermarkt op het Diamantplein te bezoeken, en de feestelijke start van de Proefbuurt Diamantplein bij te wonen.

Zomermarkt: kom langs

Op de Zomermarkt vindt u een keur aan ondernemers en activiteiten voor jong en oud. Er is een zomerbraderie, straattheater en muziek, schminken en een springkussen voor de jeugd, en foods & drinks. Van 3 uur ‘s middags tot 8 uur ‘s avonds bent u van harte welkom.

Feestelijke start Proefbuurt Diamantplein

Tijdens de Zomermarkt wordt de Proefbuurt Diamantplein feestelijk gestart door Marleen Damen, wethouder Welzijn, en Yvonne Delft,  wethouder Economie. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Programma

15.00 uur Zomermarkt opent
15.30 uur Feestelijke start Proefbuurt Diamantplein
20.00 uur Zomermarkt sluit

Brochure