Veeg samen de vloer aan met vuurwerk

Doet u mee aan de jaarlijkse vuurwerk-opruimactie in uw straat of buurt?
De gemeente Leiden zet na de jaarwisseling alles in om vuurwerkresten zo snel mogelijk van de straat te halen. Dat kunnen ze niet alleen.  Doet u op 1 of 2 januari ook mee met de jaarlijkse vuurwerkopruimactie in uw straat of buurt? Meldt u zich dan uiterlijk 11 december met een zelf samengesteld buurtteam aan.


Samen voor een schone stad

We willen allemaal de stad graag snel weer schoon hebben: voor de veiligheid én voor het milieu. Woningcorporaties, afdeling Beheer van de gemeente en Leidse inwoners slaan daarom ieder jaar de handen ineen om deze grote vuurwerk opruimklus samen te klaren. Als u zich met een groep bewoners aanmeldt, dan zorgen wij voor wat lekkers te eten en drinken.

Hoe kunnen u en uw buren meedoen?

U organiseert zelf, samen met buurtbewoners, een veegploeg. U spreekt met elkaar af op welke dag (1 of 2 januari) u samen gaat vegen en hoe laat en op welke locatie u met elkaar aan de slag gaat. Zorg ervoor dat iedereen zijn eigen opruimmateriaal (bezems en vuilniszakken) meeneemt. Komt u opruimmateriaal te kort? Geef dit dan bij uw aanmelding door, dan helpen we hierbij.

Aanmelden

Wilt u zich met een veegploeg voor de vuurwerkopruimactie aanmelden? Stuur mij dan uiterlijk woensdag 11 december een mail: JanRous@Anders-samenwerken.nl.  Zet in de mail uw naam, mailadres, huisadres en (mobiele)telefoonnummer. Geef ook aan uit hoeveel personen de opruimploeg bestaat en op welke dag u in welke straat of straten wil vegen én geef uw idee door. Ik neem na aanmelding contact met u op.

Samen vegen wij de vloer aan met vuurwerk!

Met vriendelijke groet,   Jan Rous I.o.v. Gemeente Leiden Cluster Beheer