Afscheid Cultuurcoaches

Afgelopen jaar organiseerden de cultuurcoaches voor het Morsdistrict en het Boerhaavedistrict allerlei activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Als afscheid schenken ze ons een culturele kaart met daarop de voorzieningen die voor kinderen interessant zijn. Voor ons district zijn er een drietal die in de Mors zelf vallen: de speeltuin Morschkwartier, het buurthuis Morschwijck en het denksportcentrum. De laatste is overigens naarstig op zoek naar een andere locatie. In de Transvaal zijn er ook twee: de Rockacademy en Roem, het platform voor jonge creatieven.

Het is jammer dat er het komend jaar niet specifiek voor de buurt meer culturele activiteiten worden georganiseerd, maar het is handig om ze hier te blijven volgen: de andere wijken zijn niet zo ver hier vandaan!