TéGoedbon van 70 euro voor woningeigenaren

De gemeente Leiden biedt woningeigenaren de téGoedbon aan. Met deze bon kunnen woningeigenaren voor een bedrag van 70 euro hun woning een stukje energiezuiniger maken. Bijvoorbeeld met LED-lampen of radiatorfolie. Goed voor het klimaat én voor de portemonnee. Ook kun je ervoor kiezen de bon te gebruiken voor een gratis energieadvies van Klimaatroute. Met een advies op maat krijg je inzicht in welke energiebesparende maatregelen het meeste opleveren. In bijgaande folder staat alle informatie over hoe de teGoedbon gebruikt kan worden en welke producten en maatregelen in aanmerking komen. De bon wordt vanaf 20 juli gedurende drie weken verspreid onder alle woningeigenaren in Leiden.

In tegenstelling tot wat overal gemeld wordt kun je de teGoedbon NIET van te voren downloaden. Via de webstek www.duurzaambouwloket.nl kun je wel de bon verzilveren als je het bedrag besteed hebt.

Meer informatie is te lezen in deze brochure.