Verzilver je TeGOEDbon

Ben je woningeigenaar in Leiden én bewoon je zelf je woning? Dan is er de teGOEDbon voor jou! Investeer nu in kleine, energiebesparende maatregelen en ontvang tot 70 euro van je aankoopbedrag retour. Dat is dubbel voordeel, want ook je energierekening gaat omlaag. 

TeGOEDbon ontvangen?

De teGOEDbonnen zijn nu bij alleLeidse woningeigenaren bezorgd. Als je de bon niet ontvangen hebt of  ben je hem kwijt, dan kan je via deze link eenmalig een nieuwe bon aanvragen. Het duurt dan ongeveer twee weken totdat je de nieuwe teGOEDbon met de post ontvangt. Let op: je kunt maar één bon per huishouden verzilveren en de code is uniek.

Huur je een woning in Leiden?

Dan is déze actie voor jou! Onze Leidse GOED energiecoaches en wijkambassadeurs geven je een gratis advies op maat hoe je in jouw woning en jouw huishouden het beste energie kunt besparen. Als je nu een adviesgesprek aanvraagt, ontvang je een gratis pakket met energiebesparende producten! Dat is twee keer geld verdienen: gratis producten én een lagere energierekening! Vraag direct een advies aan: https://www.gagoed.nl/actie-voor-huurders/