Kom op 10 oktober a.s. naar het Werninkterrein!

Tussen 13.30 en 16.00 uur worden de modellen voor de toekomst van het Werninkterrein gepresenteerd. U kunt deze bekijken, vragen stellen en uw reactie geven. De opbrengst van deze middag gebruiken we voor het maken van een gebiedsvisie. In de gebiedsvisie komt onder andere te staan wat voor wijk het wordt, voor wie en hoe de openbare ruimte ingedeeld wordt. De toekomstige bouwplannen moeten hieraan voldoen.  


Workshop voor kinderen

Ook kinderen (leeftijd 6 t/m 14 jaar) kunnen hun kijk op het terrein geven. Voor hen organiseert SOL (Samen Ondernemend Leren) een leuke workshop. Onder begeleiding kunnen kinderen hun eigen droomhuis of speelplek op het toekomstige Werninkterrein maken. Dit kan door te tekenen of schilderen, maar ook door te knutselen met allerlei restmaterialen. Er kunnen maximaal 40 kinderen aan de workshop meedoen, dus geef uw kind(eren) op voor de workshop als u zich aanmeldt voor de bijeenkomst.  

Verkeer

De ontwikkeling van het Werninkterrein heeft gevolgen voor de verkeersituatie. We doen daarom een verkeersonderzoek, waarvan we de resultaten in november verwachten. Als de resultaten van dit onderzoek bekend zijn, gaan we hierover in gesprek met geïnteresseerden. Meer informatie volgt te zijner tijd.  

Wilt u 10 oktober komen? Meld u dan aan

In verband met de coronamaatregelen mag er een beperkt aantal bezoekers gelijktijdig op het terrein aanwezig zijn. Daarom willen we graag inzicht hebben wanneer u komt. Wij vragen u om u voor 5 oktober a.s. bij ons aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar c.wagner@leiden.nl. In die mail staat uw naam, adres, telefoonnummer, het tijdstip waarop u verwacht te komen en het aantal volwassenen en kinderen (leeftijd 6 t/m 14 jaar) waarmee u komt. U geeft in deze mail ook aan of uw kind mee wilt doen met de workshop. Als u niet vooraf aangemeld bent, kunt u die middag niet op het terrein worden toegelaten. De ingang van het terrein vindt u bij het hek aan het einde van de Amphoraweg.  

Kunt u 10 oktober niet aanwezig zijn?

Dan kunt u ook: digitaal uw mening geven. Dat kan in de periode van 10 tot 19 oktober a.s. op het platform doemee.leiden.nl. gebruikmaken van het telefonisch spreekuur om uw vragen te stellen en/of uw mening te geven. Op de onderstaande dagen en tijden kunt u mij bellen op nummer 06-409 905 29. Donderdag 15 oktober tussen 15.30 tot 16.30 uur Vrijdag 16 oktober tussen10.00 tot 11.00 uur