Praat mee over de Omgevingsvisie 2040

De gemeente heeft een voorstel voor de omgevingsvisie gemaakt. Een voorstel waar al bepaalde, samenhangende keuzes in zijn gemaakt. Graag licht de gemeente de keuzes toe en vragen we u mee te praten over wat u aanspreekt, waar uw zorgen zitten, waar u een rol ziet voor uzelf en wat volgens u de belangrijkste activiteiten zijn die prioriteit hebben. We nodigen u uit om vanuit huis mee te doen met een digitale webtalk. Door het digitaal te organiseren kunnen er, zeker gezien de huidige situatie rondom corona, meer mensen meedoen. Geef u ook op en zet dinsdag 27 oktober, 19.30 uur in uw agenda.

Opgeven webtalk

  • 27 oktober, 19.30 uur
  • Online via uw computer, tablet of telefoon

Geef u op via leiden2040@leiden.nl, dan ontvangt u enkele dagen voor de webtalk de link. Of kijk voor de link op 27 oktober op www.leiden.nl/2040.