Voorlopig geen school op Crescendo terrein

Op het lege veld aan de Saffierstraat 3a is een tijdelijk dependence van de internationale basisschool gepland. Het schoolbestuur heeft recentelijk aangegeven dat de realisering van de nieuwe school op dit moment voor de scholengroep, door de coronapandemie en de financiƫn, te risicovol is. De oprichting van de internationale school ligt hierdoor voorlopig stil en de oorspronkelijke planning is losgelaten.

De gemeente voert nu gesprekken met een ander schoolbestuur om te kijken of zij de internationale school willen oprichten. Dit schoolbestuur is positief, maar moet goed uitzoeken of het kan. Zodra de gemeente meer helderheid heeft over de vervolgstappen, dan volgt meer informatie over het proces en de inhoud van de plannen.

De bewonersbrief over dit onderwerp kunt u hier lezen.