Boomverhuizing

Eind juni/begin juli zal een tweede laad- en losplek aangelegd worden bij de hoek Opaalstraat / Barnsteenstraat. Dit is onderdeel van de vergunning die aan de eigenaar van het winkelcentrum is verleend. Hierdoor kan het gerenoveerde winkelcentrum beter bevoorraad worden.

Om ruimte te maken voor de aanleg van deze laad- en losplaats moet een boom worden verplaatst. De boom krijgt een nieuwe plek op de Saffierstraat en behoudt een plek in de buurt. Vandaag werden er proefsleuven gegraven op de Saffierstraat. Het graven van proefsleuven is om te controleren of er geen kabels en leidingen in de weg liggen die verplanting onmogelijk zouden maken. Morgen wordt de boom verplant.

De werkzaamheden voor de laad- en losplek worden rond de zomer uitgevoerd. Wanneer de renovatie van het winkelcentrum aan de Opaalstraat gereed is, kan deze plek door de winkeliers worden gebruikt.